Calea Severinului

Cartier Izvorul Rece, nr. 96, Craiova, Dolj, Romania

Telefon

0747.849.856

Program

Lu - Vi: 9:00 - 18:00

Tabla Cutata

Tabla Cutata Pentru Acoperis

Asamblare ușoară și rapidă

Tabla cutata este un material ușor pentru acoperișuri, care poate fi folosit la aproape orice unghi de inclinare. Conform standardelor, chiar și pentru un unghi de înclinare de 4° (pentru foile trapezoidale cu un profil T35 sau mai mare). Se caracterizează prin rezistență și rigiditate și, datorită unui profil mai mare decât țigla tipică, drenează în mod eficient apa de ploaie de pe acoperiș.


Tabla cutata diferă în ceea ce privește tipul de tablă și înălțimea profilului – cele utilizate pentru acoperiș au o înălțime a profilului cuprinsă între 14 și 60 mm (T14 – T60) și sunt realizate din tablă galvanizată sau acoperită, precum și cu acoperire AZ (aluzinc). Foile cu un profil mai mic (de la T6) și foile de acoperiș trapezoidal sunt, de asemenea, utilizate pe fațadă, pentru construirea unui gard sau pentru construirea unei uși de garaj. Profilele superioare (peste T60) sunt utilizate pentru acoperișuri cu deschideri mari și în structuri portante.

Instalarea rapidă a foilor de metal tăiate la dimensiunea exactă a pantei acoperișului. Disponibilitatea multor tipuri de accesorii îl face necomplicat.

Economie
Cel mai economic produs recomandat pentru acoperișuri simple de garaje, case sau hale mici.

O gamă largă de aplicații
Alegeți dintre mai multe tipuri de foi cu înălțimi diferite ale profilului. Poate fi utilizat în multe soluții și adaptat la un anumit proiect și aranjament individual.

Permanenţa
Disponibil într-o varietate de acoperiri de protecție cu o garanție de până la 50 de ani. Toate foile sunt protejate cu un strat de zinc, care protejează oțelul de perforarea foilor.


Culori bogate
Disponibil în culori bogate care să permită selectarea nevoilor individualizate ale investitorului sau a cerințelor proiectului de construcție.

Aplicarea tablei cutate pentru acoperiș

Marele avantaj al tablei cutate este faptul că acestea pote fi practic folosita ca acoperișuri cu orice unghi de pantă (în funcție de înălțimea profilului foii trapezoidale). Dacă luăm în considerare viteza de asamblare și prețul materialului, foaia trapezoidală va funcționa cel mai bine pe acoperișuri mari și drepte, precum și pe o țiglă metalică la comandă.

Deoarece tabla face parte din categoria acoperișuri ușoare, merită luată în considerare achiziționarea acesteia și atunci când structura acoperișului nu este calculată pentru un tip greu de material (de exemplu, țiglă) sau înainte de renovare a fost făcută acoperișul, de exemplu, din țiglă metalică.

Foile trapezoidale au fost un material de construcție folosit de ani de zile, deoarece se disting printr-o gamă largă de aplicații. Cel mai adesea ele sunt folosite pentru acoperișuri:

în clădiri rezidențiale
în anexe
în garaj
în adăposturi.

Avantajele tablei cutate Viking Pruszynski

Foile de acoperiș trapezoidale disponibile în oferta Viking Pruszynski sunt fabricate în conformitate cu standardul PN-EN 14782 și au marca CE. De peste 30 de ani, produsele noastre au fost utilizate pe șantiere din Polonia și țările Uniunii Europene.

Printre cele mai importante avantaje ale acestora merită menționat:

prețul foii de metal trapezoidal – mai ieftin decât țigla de acoperiș a panoului,
înălțimea diferită a nervurilor – permite o aplicare largă și aranjamente interesante,
disponibilitate în multe variante de culori,
posibilitatea de a alege între diferite straturi protectoare (poliester lucios și mat, acoperire hibridă PURMAX, acoperire poliuretanică PURLAK și acoperiri metalice – zinc și aluzii);
posibilitatea perforării pentru a îmbunătăți proprietățile acustice ale obiectului,
disponibilitatea accesoriilor: șuruburi, cuie, garnituri, anti-condens nețesute,
garanția executării unui anumit ordin în aceeași culoare (nuanță).

Tipuri de tablă trapezoidală pentru acoperiș:

Foile trapezoidale disponibile pe piață sunt realizate din tablă de oțel sau aluminiu cu o grosime de 0,50 mm până la 1,50 mm. În plus față de tipul de tablă, produsele din această categorie diferă într-un strat protector: zinc, aluzinc, poliester sau poliuretan, datorită căruia miezul foii este protejat împotriva ruginii și umidității, iar în cazul acoperirilor poliuretanice – de asemenea, împotriva schimbării culorii și deteriorării mecanice. Prin urmare, tipul, grosimea foii de metal și tipul de acoperire de protecție ar trebui selectate în funcție de tipul de clădire și de scopul acesteia (de exemplu, construcția, hala industrială), precum și de mediu și factorii atmosferici sau de mediu care acționează asupra acoperișului. Foaia trapezoidală diferă, de asemenea, în ceea ce privește înălțimea profilului, care variază de la 14 la 60 mm și în comparație cu alte foi trapezoidale aceasta este o valoare medie.

Foi de acoperiș trapezoidale în oferta noastră

În prezent, oferta noastră include mai multe produse pentru acoperișuri, care diferă în ceea ce privește tipul și grosimea materialului, lățimea încărcăturii, lățimea utilizabilului și totalul și tipul de finisaj care afectează rezistența lor la condițiile meteorologice: