Calea Severinului

Cartier Izvorul Rece, nr. 96, Craiova, Dolj, Romania

Telefon

0747.849.856

Program

Lu - Vi: 9:00 - 18:00

Folie anticondens

Folie anticondens

Unul dintre factorii determinanti in alegerea membranelor pentru acoperis il reprezinta permisivitatea la vapori (data de valoarea Sd).

In functie de aceasta valoare puteti face o prima impartire pe categorii:

Sd < 0,5 m – folii anticondens (spre exterior). Pentru foliile anticondens valoarea Sd trebuie sa fie cat mai mica. Cele mai eficiente folii anticondens au valori Sd cuprinse intre 0,15 m si 0,02 m. Sd > 2 m – bariere de vapori (spre interior). In acest caz, Sd trebuie sa fie cat mai mare. Cele mai eficiente bariere de vapori au valori Sd cuprinse intre 100 si 150 m.

Membranele de acoperis cu valori Sd cuprinse intre 0,5 si 2 m pot inlocui folia anticondens la anumite tipuri de invelitori cu conditia ventilarii termoizolatiei sau in cazul podurilor nelocuite, ventilate.

Cu cat valoarea Sd este mai mica, cu atat permisivitatea la vapori este mai mare.

Cu cat valoarea Sd este mai mica, cu atat permisivitatea la vapori este mai mare. Una dintre conditiile de baza pentru o buna functionare a unui acoperis modern este folosirea membranei pentru acoperis cu permisivitate ridicata la vapori (anticondens), care se monteaza sub invelitoarea. Membrana anticondens faciliteaza trecerea vaporilor de apa din interiorul termoizolatiei acoperisului catre mediul extern. Astfel, se limiteaza cantitatea de vapori care se aduna in structura acoperisului si se evita creearea condensului in acoperis, in special in vata minerala. Calitati si avantaje: • Permisivitate ridicata si uniforma pe toata suprafața • Rezistenta la intindere, ceea ce usureaza montajul • Rezistenta la efectul daunator al umiditatii Folia anticondens se vinde la role de 50×1,50ml (75mp), ele difera in functie de densitate. In portofoliul nostru detinem folie anticondens cu densitatea: 90 gr/mp , 115gr/mp, 135gr/mp, 170gr/mp si 200gr/mp