Calea Severinului

Cartier Izvorul Rece, nr. 96, Craiova, Dolj, Romania

Telefon

0747.849.856

Program

Lu - Vi: 9:00 - 18:00

Cine suntem

Despre noi

VIKING SOLUTION SRL

18 Ani de experiență

Este angajata in furnizarea de produse si servicii de inalta calitate clientilor nostrii, depunem in permanenta eforturi pentru a fi o societate deosebita.  Mai mult decat atat, eforturile noastre depasesc furnizarea de produse si servicii remarcabile catre cei care au nevoie de aceastea. VIKING SOLUTION SRL, implementeaza o strategie de accelerare a dezvoltarii prin inovatie si intarirea capacitatilor organizationale si ale asociatilor.

Colaboratorii si furnizorii nostrii sunt Producatori cu renume international printre care putem numi cu mandrie firma BLACHY PRUSZYNSKI si FAKRO

Firma Blachy Pruszyński,  este cel mai mare producator de invelitori metalice si sisteme de fatada din Polonia si din Europa.

Pozitia de lider pe piata poloneza de tigla metalica si tabla cutata este sustinuta de ponderea mare a produselor oferite de catre firma in vanzarile de pe acest segment de piata, precum si de numeroasele premii si medalii obtinute.

Produsele marca Blachy Pruszyński detin toate agrementele tehnice si de igiena, indeplinind si cerintele de calitate pentru produsele de constructii – acest lucru este garantat de Sistemul de Management al Calitatii PN/EN ISO 9001:2001.

Produsele marca Blachy Pruszyński sunt fabricate din materie prima de calitate superioara, achizitionata de la cei mai renumiti producatori, cum sunt:

 Arcelor Mittal

Marcegalia

Corus

 Salzgitter Mannesmann International

U.S. Steel Koszyce s.r.o.

Voestalpine Stahl GmbH

Union Steel